JRPI

Jurnalul Roman de Psihoterapie Integrativa Nr.2

jurnal integrativa nr 2

Sistemul script: O organizare inconştientă a experienţei
Marye O’Reilly-Knapp şi Richard G. Erskine

Jurnalul Roman de Psihoterapie Integrativa Nr.1

jurnal integrativa nr1 x

Trandafirul Japonez şi Psihoterapia Integrativă. Psihoterapie Integrativă de Cuplu. Studiu de caz
Psihoterapeut György Gáspár

Editura JRPI

Logo Editura IRPI x

In martie 2010, in cadrul Institutului Roman de Psihoterapie Integrativa a fost infiintata Editura IRPI. Aceasta functioneaza in baza Actului numarul 426 din 17 martie 2010 emis de Centrul National ISBN din cadrul Bibliotecii Nationale a Romaniei. Mai jos gasiti o lista a principalelor materiale publicate la Editura IRPI.

Despre JRPI

jrpi

Jurnalul Roman de Psihoterapie Integrativa (JRPI),jurnal stiintific, este publicatia edituri IRPI, din cadrul Institutului Roman de Psihoterapie Integrativa. Publicatia apare semestria in limba romana si in limba engleza.
Jurnalul Roman de Psihoterapie Integrativa este inregistrat la Centrul National ISSN – Biblioteca Nationala a Romaniei si a primit codul de identificare ISSN 2068 – 6994.

 

www.jurnal-integrativa.ro

More Articles...

  1. Echipa JRPI

IRPI

Integritate - Responsabilitate - Profesionalism - Identitate

Pe masură ce domeniul psihoterapiei s-a maturizat, integrarea a devenit tendinta de baza. A avut loc atat un declin al luptelor ideologice cat si o miscare spre reconciliere. Clinicienii recunosc astazi ca există inadvertente precum si valoare potentiala in orice sistem teoretic. Scopul integrarii ... este de a imbunatati eficacitatea si aplicabilitatea psihoterapiei. In urmarirea acestui tel, noi trebuie sa recunoastem in mod colegial contributiile valoroase ale terapiilor in forma pura si sa sustinem in mod colaborativ punctele forte respective.

John C. Norcross, 2009