IRPI

Forma lucrare de absolvire

irpi desprenoiI.Forma lucrării

Caracteristici generale

  • Spaţiere dublă între rânduri;
  •  Margini de 1” faţă de toate laturile paginii;
  •  Font: Times New Roman;
  •  Mărime font: 12 pt pentru corpul textului şi 14 pt pentru titlu;
  •  Header : Primele 2-3 cuvinte ale titlului;
  •  Numărul paginilor : La 5 spaţii lateral dreapta de textul din header;
  • Textul va fi scris folosind diacritice;

Psihoterapie pentru adolescenti si tineri

psihoterapie adolescenti tineri

De curand la nivel European a fost infiintata Asociatia Europeana Interdisciplinara pentru Psihoterapie cu Copii si Tineri. Aceasta entitate juridica este rodul mai multor sedinte si discutii care s-au desfasurat in ultimii ani la nivel european intre  psihoterapeuti, consilieri, asistenti sociali, psihologi, medici/psihiatri si specialisti in educatia copilului.

Ghid redactare lucrare de absolvire

logo irpi xx

Ghid de redactare a lucrării de absolvire-Repere pentru Elaborarea Lucrării de Absolvire Institutul Român de Psihoterapie Integrativă –Specializarea „Psihoterapie integrativă”

Departamente IRPI

departamente irpi x

Departamentul de formare profesionala in psihoterapie integrativPsihoterapia integrativă este o abordare psihoterapeutică aplicată de un număr tot mai mare de specialiști în domeniu la nivel european și internațional. Abordarea integrativă promovată de Institutul Român de Psihoterapie Integrativă are la bază teoriile psihanalitice, umaniste și cognitiv-comportamentale. Psihoterapia integrativă este utilizată ca formă de intervenție individuală, de grup (familie sau cuplu) și în grup. Formarea în psihoterapie integrativă include module de dezvoltare personală și formare teoretică cu multiple aplicații practice.

IRPI

Integritate - Responsabilitate - Profesionalism - Identitate

Pe masură ce domeniul psihoterapiei s-a maturizat, integrarea a devenit tendinta de baza. A avut loc atat un declin al luptelor ideologice cat si o miscare spre reconciliere. Clinicienii recunosc astazi ca există inadvertente precum si valoare potentiala in orice sistem teoretic. Scopul integrarii ... este de a imbunatati eficacitatea si aplicabilitatea psihoterapiei. In urmarirea acestui tel, noi trebuie sa recunoastem in mod colegial contributiile valoroase ale terapiilor in forma pura si sa sustinem in mod colaborativ punctele forte respective.

John C. Norcross, 2009